onsdag 23 maj 2012

Jubilerande Gordon setter profil


Vi Gratulerar Erik på 60 års dagen....må Du och dina hundar få 60 goda år till :-)



Erik Petersen 60 år

Søndag den 20. maj runder en af de største entusiaster i dansk hundesport, Erik Petersen, et skarpt hjørne.
Markprøvedeltager, prøveleder, opdrætter, udstillingsdommer, markprøvedommer, forfatter, årbogsredaktør, webmaster... Listen af opgaver, som søndagens fødselar påtager sig, er nærmest uendelig. En enorm gejst og utrolig vilje, samt en sjældent stor ihærdighed kendetegner alt hvad Erik påtager sig. Man går aldrig forgæves, når man spørger Erik P. fra Viborg. Hundene i almindelighed - og Gordon Setteren i særdeleshed, har siden ungdomstiden i Bjerringbro haft Eriks helt store bevågenhed.
Erik er entusiastisk markprøvedeltager, der har ført et utal af gordonsettere frem til fornemme præmieringer. Først med Veidemarkens Leica der i begyndelsen af 80´erne satte en ny overligger for standarden på Gordon Setterne i Danmark. Senere har Erik opnået mange flotte store sejre, men højdepunktet indtraf i 2003, da han med Åens X-tra Luffe på suveræn vis blev en fortjent Danmarksmester. Erik har, som en af de få, vundet både DM og forårsmesterskabet. Sidstnævnte titel blev sikret, da han i dette forår vandt den afsluttende forårsprøve med hans nuværende tophund, Vinterdalen Tillaaens.

Kendetegnende for dine hunde Erik, er at de altid er dresserbare og effektive på fugl. Disse to egenskaber har du med succes videreført til dit opdræt i Kennel Aaens, hvor der gennem mange år er kommet utallige gode hunde. Ikke mindst Aaens Dapper Dan, fra det legendariske D-kuld, som hjemtog Danmarksmesterskabet i ´92 , samt Dansk Derbyvinder i 2007 Aaens Blackie. Hele 13 gange har du vundet titlen som Årets opdrætter i DGSK, og du har opdrættet i alt 18 champions en imponerende bedrift.
Du har en helt igennem imponerende viden om Gordon Settere, hvilket også har resulteret i, at du har skrevet bogen Gordon Setteren på vej mod år 2000 samt senest været med til at udvikle racekompendiet for klubben.
For dit helt ubeskrivelige store arbejde for Gordon Setteren, blev du ved det netop overståede jubilæum tildelt klubbens fornemme titel Sølvfløjten

I Dansk Pointer Klub nyder vi meget stor glæde af din brændende interesse for hundesporten. Du har i flere år været en flittig webmaster på vores hjemmeside, så den i dag er det klart bedste på området altid opdateret og krydret med flotte fotos. Du er ligeledes med i arbejdsgruppen på vores klassiske årbog et imponerende og smukt opslagsværk, som ikke mindst via din indsats har nået et højt niveau. Du har iværksat en fælles hjemmeside for de engelske racer - en side der nu er  uundværlig! Du er altid flink til at løse opgaverne og med dig ved roret, er opgaver altid løst til UG.
Du er i Dansk Pointer Klub blevet hædret med klubbens Hædersnål.

Kære Erik Dansk Pointer Klub vil gerne ønske dig tillykke med fødselsdagen. Samtidig vil vi sige dig TAK for den kæmpe store indsats, du har gjort for Dansk Pointer Klub og dansk hundesport.

Tak for godt kammeratskab!

På Dansk Pointer Klubs vegne
Flemming Sørensen