onsdag 29 februari 2012

Presentation av Bloggen

En liten presentation om vår nya sida Gordonsetter i Norden


Bilden är hämtad ifrån Canine Fine Arts Uk

Gordonsettern har blivit en populär fågelhund, många har upptäckt glädjen med att äga en svart trogen jägare som alltid ställer upp. En hund som dessutom är otroligt vacker.

Tanken bakom den här sidan, Gordonsetter i Norden är att samla många intressanta artiklar om det som rör och handlar om vår Gordonsetter. Vi är alla nybörjare någon gång när vi köper vår första hund och för att få mer vetskap om rasen och dess bakgrund kommer denna sida bli som ett litet uppslagsverk. Även  du som länge levt och haft Gordonsetter kan finna intressant läsning.

Här kommer du kunna läsa om de "stora" betydelsefulla hundarna som var stora på sin tid. Eller hundar som skrivit historia på ett annat sätt. Vi kommer bjuda er på intressanta artiklar som vi skapat just för denna blogg och om just DU har något som du vill dela med dig av så är du välkommen att kontakta oss.

Vi vill också samla resultat på vår sida, tanken är att få en lättöverskådlig sida där man kan få en snabb överblick över vad som händer med våra Gordonsetter i Norden. Jakt & utställningsresultat kommer löpande uppdateras av oss när tid finns, men vill du bidra med bild eller en intressant text/historia är du välkommen med den. Hjälps vi åt får vi en ännu intressantare blogg/sida.

En unik sak med denna sida är också att vi kan erbjuda er en valpförmedling, där alla nordiska uppfödare är välkomna att annonsera. Vi tar enbart in kullar som är av jaktlinjer.

Vi har även en annonssida där du kan annonsera om du vill ha något sålt eller ev. önskar samåkning eller boende om du/ni vill ha sällskap till jaktprov eller dyl.

Vi är också öppna för förslag på artiklar eller annat som du tycker och vill att andra kan ta del av.

Bästa Gordonsetterhälsningar


Jane & Kina

2 kommentarer:

Eva sa...

Välkommnar varmt denna blogg! eftersom jag äger min första Gordon och har surfat runt lite här o där för att skaffa info. Nu kan jag gå in här och skaffa läsa el ställa frågor om jag undrar över nått.
Sen måste jag även tillägga att Gordon är en underbar hundras,som verkligen överraskat mej

Kina sa...

Välkommen Eva!
Vi hoppas kunna bygga upp massor av information och resultat här på bloggen. Vi svarar gärna på frågor om vi inte kan svara själva , tar vi reda på svaret hos någon annan.
/ Kina